VIDEO FANTASTIC! Cand vanatorul are nevoie de ajutor. Cum au reactionat pescarii cand au vazut cum un leu era la un pas sa se inece

youtube.com | acum 2 ani 1 luna
VIDEO FANTASTIC! Cand vanatorul are nevoie de ajutor. Cum au reactionat pescarii cand au vazut cum un leu era la un pas sa se inece

Momentul dramatic a avut un final fericit pana la urma.

Un leu a fost la un pas de inec dupa ce s-a aventurat in apele Marii Arabiei insa a fost salvat de pescarii care se aflau in apropiere si au vazut scena.

Vestea leului aflat in apa s-a raspandit rapid si oamenii s-au strans sa vada ceea ce se intampla. Cand au vazut ca situatia era una serioasa, au sarit in ajutorul leului. Au fost chemati oficiali specializati de catre localnici iar acestia au sedat animalul si l-au dus la un centru de animale pentru a-i face examene medicale.

Se pare ca leu venea din Parcul National Gir din apropiere si a ajuns accidental pe malul apei.

 

Citeste mai multe despre: leu,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri