Articolul precedent:
Articolul urmator:
 

90 lei = 350 de minute de comedie: 3 piese de teatru pe care trebuie sa le vezi in weekendul asta

Cristian Simonca | acum 6 ani 3 luni
comedie

Ce faci in weekendul asta? Daca nu ai niciun plan e tocmai bine. Iti facem noi unul.

3 comedii la care o sa razi garantat. Una vineri, una sambata si una duminica. Toate 3 la Teatrul de Comedie, chiar in buricul centrului vechi al Bucurestiului.

Vineri, 7 decembrie, 19:00: Un cuplu ciudat de Neil Simon. O comedie la care chiar o sa razi cu pofta. O poveste frumoasa despre prietenie, despre tabieturile barbatilor, despre problemele de cuplu, despre diferentele esentiale de perceptie a vietii dintre oameni. E bine sa mergi la piesa asta impreuna cu iubita. Are ce sa vada.

teatru

 

In piesa o sa ii vezi pe Alexandru Conovaru, Angel Popescu, Marius Drogeanu, Şerban Georgevici, Bogdan Ghiţulescu, Delia Nartea si Gloria Găitan.

data premierei 25 octombrie 2011
durata spectacolului 2h 10 min cu pauza

Sambata avem pentru tine un mix bun. E greu de gasit si de aceea ne bucuram de fiecare data cand dam de el. Mixul asta se numeste Mihaita - Teodosiu.

Clinica de Adrian Lustig se joaca sambata, 8 decembrie de la 19:00. Un fost boxer, un actor ratat, un bancher...toti ajung la o clinica de nebuni. Fiecare pe filmul lui, fiecare cu piticii lui pe creier. Ce iese din combiunatia asta? O dementa curata.

"Prezumţia de sănătate mintală e mai subţire decât prezumţia de nevinovăţie. Sănătoşii nu interesează pe nimeni. În schimb nebunii...Sănătoşii sunt plicticoşi, nebunii sunt interesanţi.Sănătoşii sunt nebunii care n-au clacat încă. Nebunii sunt sănătoşii care şi-au pierdut răbdarea. În România, sunt două milioane de depresivi. Cel care i-a numărat a înnebunit deja", Adrian Lustig.

Pe langa George Mihaita si Valentin Teodosiu mai joaca in aceasta piesa: Florin Dobrovici, Delia Seceleanu, Virginia Mirea, Şerban Georgevici si Bogdan Cotleț / Aurelian Bărbieru.

data premierei 28 februarie 2008
durata spectacolului 1h si 50 min (fara pauza)

Pentru ca sa termini saptamana in forta. Iti recomandam duminica ceva clasic: Avarul indragostit de Moliere. E cel mai bun tratament inaintea zilei de luni. Iar birou, iar munca.

teatru

 

"In textul lui Cristian Juncu nu avariţia este în prim plan ca în Avarul lui Molière, ci controlul şi manipularea. E o piesă despre lumea noastră, despre un conflict între generaţii,
despre generaţia care frânează şi care nu mai pleacă şi despre tinerii care nu mai au loc. Sună grav dar, de fapt, e o comedie duioasă", spune regizorul Vlad Massaci.

data premierei 7 mai 2005
durata spectacolului 1 h 50’ (fara pauza)

Pretul unui bilet intreg este de 30 de lei si il poti cumpara de aici

Citeste mai multe despre: Avarul indragostit, Clinica, Un cuplu ciudat,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate