Asa arata noul campus Facebook: FOTO

Mediafax | acum 3 ani 24 zile
Facebook

Angajaţii Facebook au început să se mute în principala clădire a noului campus, care reprezintă o prelungire a sediului central din Menlo Park (California), informează Business Insider.

Arhitectul Frank Gehry, care este designerul Muzeului Guggenheim din Spania şi al sălii de concert Walt Disney din Los Angeles, a declarat că s-a întâlnit în urmă cu trei ani şi câteva luni cu co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, cu care a gândit noul campus al companiei.

"M-am întâlnit cu Mark Zuckerberg în urmă cu aproximativ trei ani şi cu o viteză incredibilă pentru un proiect de asemena dimensiuni, iată că el se mută în această lună în noul campus. De la început, Mark şi-a dorit un spaţiu care să fie modest, practic şi nu foarte costisitor. Nu a dorit să exagerăm din punct de vedere al designului", a declarat arhitectul Frank Gehry.

Mai multe poze AICI.

Citeste mai multe despre: Facebook, campus,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri