Ai curaj sa aluneci pe el? Cum arata cel mai inalt tobogan cu apa din lume! VIDEO

Mediafax | acum 4 ani 1 luna
Verrückt - KC 2014

Un parc de distracţii din Kansas City anunţă că va inaugura cel mai înalt tobogan cu apă din lume, Verruckt.

Momentan, Insano (n.r. nebun, nebunesc, în portugheză), de 41 de metri, aflat în cadrul parcului de distracţii Beach Park şi Kilimanjaro (49 de metri), situat în parcul Águas Quentes Country Club, ambele în Brazilia, sunt cele mai înalte tobogane cu apă din lume.

Un parc de distracţii din Kansas City, Statele Unite, vrea să depăşească însă recordul, anunţă Huffington Post.

Verrückt (nebun, prostesc, în germană), al cărui nume e inspirat de Insano, fostul deţinător al recordului mondial, până în 2005, urmează să fie cel mai înalt tobogan cu apă din lume, anunţă Schlitterbahn, compania producătoare. Înălţimea finală nu va fi dezvăluită până în aprilie, dar, dacă va bate recordul stabilit de Kilimanjaro, o să aibă cel puţin 50 de metri, cât un bloc cu 18 etaje.

Cei de la Schlitterbahn spun că viteza cu care coboară amatorii de senzaţii tari pe toboganele din Brazilia, aproximativ 105 kilometri pe oră, va fi depăşită, dar, la fel ca şi în cazul înălţimii, nu dezvăluie încă nicio cifră.

Verrückt - KC 2014 from Schlitterbahn Waterparks on Vimeo.

Toboganul va avea 264 de trepte de urcat până în vârf şi va fi acoperit cu o plasă de siguranţă pentru a evita accidentele. Parcul de distracţii va fi înconjurat de un râu artificial de peste 1.5 kilometri, astfel că vizitatorii pot ajunge la oricare dintre atracţii fără să iasă din apă. Curgerea râului va fi asigurat de două pompe care asigură peste 300 de metri cubi de apă pe minut.

Citeste mai multe despre: Kansas City, Verruckt, cel mai inalt tobogan cu apa din lume,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri