Asa arata trenul fabricat in Romania care va circula cu 200 km pe ora! VIDEO

Mediafax | acum 4 ani 3 luni
Softronic
  • tren
  • Softronic
  • Softronic
  • Softronic
  • Softronic
  • Softronic

GarantiBank a acordat o finanţare de 4,3 milioane euro producătorului de locomotive Softronic Craiova, pentru realizarea unui tren electric.

Rama electrică, denumită Hyperion, poate fi construită în două variante de viteză maximă, de 160 km pe oră, respectiv 200 km pe oră, are podea joasă, două vagoane motoare şi două purtătoare, cu o capacitate de 180 de locuri pe scaune, potrivit unui comunicat al băncii.

tren

Investiţia totală pentru producţia Hyperion a fost de peste 5 milioane euro.

În prezent, trenul este finalizat şi efectuează teste de viteză, urmând să fie lansat în februarie pentru uz comercial.

Softronic

GarantiBank face parte din grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing, Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare. GarantiBank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi.

Softronic

Softronic, deţinută de patru persoane fizice - Ionel Ghiţă (30% din capital), Ion Gârniţă (26%), Augustin Popescu (26%) şi Oana-Adriana Miulescu (16%) - a fost înfiinţată în 1991 la Craiova şi a încheiat anul 2012 cu afaceri de 68,6 milioane lei, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

Softronic
Softronic

Tren de viteza

Craiova Bucuresti 209 km / 1h 20min

Bucuresti Brasov 166 km / 1h 2 min

Bucuresti Constanta 255 km / 1h 36 min

CFR

Craiova Bucuresti 209 km / 3h

Bucuresti Brasov 166 km / 2h 45 min

Softronic

Citeste mai mult aici

Citeste mai multe despre: Softronic Craiova,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri