Casa OGLINDA din Oceanul Atlantic! Vezi cum arata! GALERIE FOTO

experimentalist.ro | acum 5 ani 6 luni
Ekkehard Alteburger

Minunata intindere preistorica de ape pe care noi o numim simplu ‘Oceanul Atlantic’ trece probabil printr-un complex de inferioritate cumplit.

Dar se pare ca si la asta s-a gandit cineva deja, caci inca din anii ‘90 oceanul isi putea oglindi coplesitoarea-i frumusete intr-un loc pustiu de pe coastele scotiene.

Pe atunci student la arte, scotianul Ekkehard Alteburger a construit o instalatie sub forma unei case, pe care a invelit-o in oglinzi, servind probabil si scopului despre care tocmai vorbeam.

Ekkehard Alteburger
Ekkehard Alteburger
Ekkehard Alteburger

 

Si asa a gasit o metafora perfecta, zicem noi, de a impaca omul cu natura. Un omagiu zeului Poseidon si un produs artistic de nota 10.

Citeste mai multe despre: Ekkehard Alteburger,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri