Foarte putini sunt soferii care se incumeta sa-l treaca: Cel mai periculos pod peste mare! VIDEO

Mediafax | acum 3 ani 11 luni
Podul William Preston Lane Jr.

Podul William Preston Lane Jr. are o lungime de aproape 7 kilometri si poate fi traversat in conditii normale in 10-15 minute.

Putini sunt, insa, locuitorii din zona Baltimore / Washington care o fac cu inima usoara.

Furtunile violente, care au loc foarte des in golful Chesapeake, peste care e construit podul William Preston Lane Jr., ii sperie pe multi soferi, in asa fel incat in zona a inflorit o afacere mai putin obisnuita.

Un localnic intreprinzator si-a dat seama ca multi dintre rezidenti sunt prea speriati ca sa-si foloseasca masinile pentru a ajunge la serviciu, asa ca si-a deschis o afacere pentru a le veni in ajutor: un singur drum dus pe podul buclucas costa 25 de dolari.

Alex Robinson are acum peste 5.000 de clienti, care prefera sa plateasca 25 de dolari ca altcineva sa le conduca masina in timp ce traverseaza podul.

Inaugurat in 1952, podul William Preston Lane Jr. era la vremea respectiva cea mai lunga structura peste apa si a fost clasata intr-un top al celor mai periculoase poduri din lume pe locul 9.

Mai multe poze aici

Cand vremea e rea, soferii abia vad tarmul dupa ce ajung pe la jumatatea podului, iar vizibilitatea pe sosea e extrem de redusa, dupa cum se poate vedea din clipul de mai jos.

Citeste mai multe despre: Podul William Preston Lane Jr.,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri