Justin Timberlake colaboreaza cu designerul Tom Ford si va crea o colectie inspirata de noul sau album

Mediafax | acum 5 ani 11 luni
justin timberlake

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake s-a asociat cu designerul american Tom Ford pentru a crea o colecţie masculină inspirată de noul său album.

Cântăreţul a creat în colaborare cu Tom Ford, fostul designer al casei Gucci, propria lui linie de tricouri, cravate şi pantofi, inspirate de noul lui album, "20/20 Experience", care va fi lansat în luna martie, informează contactmusic.com.

Hainele şi accesoriile create de Timberlake şi Ford vor apărea în videoclipurile şi în campaniile vizuale care vor promova acest album.

Creaţiile lor vestimentare au putut fi văzute deja în videoclipul piesei "Suit & Tie" - primul single extras de pe noul album -, iar Tom Ford a asigurat coreografia cântecului.

Aceasta nu este însă prima lor colaborare, întrucât Tom Ford a creat costumul pe care Justin Timberlake l-a purtat la nunta sa.

Tom Ford este un designer american care a cochetat cu lumea filmului, în calitate de regizor. A devenit faimos în calitate de director de creaţie al casei Gucci, al cărei concept l-a modernizat. Şi-a fondat propria casă de modă, care îi poartă numele, înainte de a regiza filmul nominalizat la Oscar "Un om singur/ A Single Man" (2009), cu Julianne Moore şi Colin Firth.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei 'N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy.

În 2002, el a lansat primul său album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de 'N Sync - 50 de milioane de unităţi.

Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în "Reţeaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia "Bad Teacher", în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", în care joacă alături de Mila Kunis.

Citeste mai multe despre: Justin Timberlake, Tom Ford, design, haine, fashion, creatie, moda, muzica, inspiratie, film,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate