Pictorial inedit cu comandantul celui mai mare vas de croaziera din lume! FOTO

StirilePROTV | acum 4 ani 11 luni
Kevin Oprey
  • Kevin Oprey
  • Kevin Oprey
  • Kevin Oprey

Vasul de croazieră Queen Mary 2 a împlinit anul acesta 10 ani de existenţă, cu această ocazie fiind realizat un pictorial inedit cu căpitanul navei, Kevin Oprey.

Căpitanul Kevin Oprey a fost fotografiat în ocean, în faţa navei pe care o conduce.

Fotograful James Morgan, care l-a pozat pe căpitanul Kevin Oprey, a mărturisit că a fost nevoie de luni de planificare pentru realizarea pictorialului.

"Când am sugerat fotografierea căpitanului deasupra bulbului provei, toată lumea s-a uitat la mine ca şi cum aş fi un pic nebun, dar acest lucru trebuia făcut pentru că ar fi fost o premieră", a declarat James Morgan pentru dailymail.co.uk.

Kevin Oprey

"Căpitanul a fost foarte, foarte entuziasmat de idee. Nu s-a mai aflat niciodată în acel loc. Am vorbit cu el după aceea şi mi-a spus că te simţi foarte singur şi foarte izolat în respectivul loc", a precizat fotograful.

"Pentru mine, Queen Mary 2 este cea mai frumoasă navă din lume", a susţinut James Morgan, care a vrut să evidenţieze frumuseţea navei în fotografiile pe care le-a făcut.

Kevin Oprey

Lansată în ianuarie 2004, Queen Mary 2 are 350 de metri lungime şi cântăreşte 151.200 de tone. Nava poate găzdui 2.620 de pasageri şi 1253 de membri ai echipajului. În cei 10 ani de existenţă, nava a efectuat 420 de călătorii.

O mare sărbătoare pentru cei 10 ani de existenţă ai navei va avea loc în mai în Southampton.

Sursa foto: Rex

Citeste mai multe despre: Kevin Oprey,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate