Be a man | Tu stii sa-ti faci singur nodul la cravata? Invata cea mai simpla metoda: VIDEO

youtube.com | acum 2 ani 4 luni
Be a man | Tu stii sa-ti faci singur nodul la cravata? Invata cea mai simpla metoda: VIDEO

Fie ca esti atlet, bucatar, programator sau ca faci tranzactii la burse, trebuie sa stii sa faci un nou la cravata. Pentru ca acest accesoriu face parte din arsenalul oricarui barbat adevarat.

Cravata are radacini pana in secolul al II-lea, cand, se spune, razboinicii romani isi puneau la gat, pe post de accesoriu, o panza de diferite culori. Totusi, cravata moderna si-a castigat popularitatea mult mai tarziu, devenind un accesoriu pentru orice barbat mai mult sau mai putin instarit.

Astazi, cravata poate fi purtata atat la o tinuta eleganta, dar si atunci cand ne imbracam smart-casual.

Totusi, am intalnit multi "colegi" care nu se pricep inca sa faca un nod corect, astfel ca am decis sa impartasim aici un mic tutorial.

Citeste mai multe despre: tie, cravata, knot, nod cravata, tutorial,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri