Clipul care te va determina sa renunti la prejudecati: transformarea incredibila a unui om care traieste de 25 de ani pe strazi

DeBarbati | acum 10 luni 1 zi
Clipul care te va determina sa renunti la prejudecati: transformarea incredibila a unui om care traieste de 25 de ani pe strazi

Un stilist spaniol i-a oferit unui om care traieste pe strazi o transformare incredibila.

Jose Antonio, in varsta de 55 de ani, traieste de 25 de ani pe strazi si lucreaza ca paznic al unei parcari pentru a-si castiga painea.

Fara locuinta stabila si de cele mai multe ori fara fonduri pentru a-si putea procura strictul necesar, acesta a fost ajutat de un stilist.

Stilistul a decis sa ii schimbe look-ul: l-a tuns, l-a barbierit si l-a vopsit pe Jose Antonio. La final, celui din urma i-a fost greu sa se recunoasca in oglinda.

Presa spaniola noteaza ca barbatul ar putea primi un job de model, dar el spune ca ar fi recunoscator daca si-ar putea relua meseria pe care o avea candva, aceea de electrician.

Dupa transformare, barbatul a iesit sa bea o bere la un local, iar un barbat l-a intrebat: "Omule, unde iti este Ferrari-ul?".

Citeste mai multe despre: Jose Antonio, homeless, transformare,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri