Cum arata femeia care este dependenta de nastere: a petrecut un sfert din viata insarcinata! Cati copii are

Daily Mail | acum 1 an 5 luni
Cum arata femeia care este dependenta de nastere: a petrecut un sfert din viata insarcinata! Cati copii are

Sotul femeii vrea sa aiba 20 de copii!

O femeie care a petrecut 9 ani din viata ei insarcinata tocmai a nascut al 12-lea copil! Mandy, 39 de ani, a nascut in vara acestui an a 7-a fata pe care o are cu sotul ei, Nathan. Femeia spune ca este "dependenta de sentimentul de a fi insarcinata"!

"Nu toate sarcinile au fost planuite. Au fost 12 pentru ca am mai fost precauti. Insa fiecare copil a fost un cadou" spune Mandy pentru revista TLC UK. "Nathan adora sa aiba o familie mare, ar vrea sa avem 20 de copii daca l-as lasa. Sper sa ne oprim la 12. Sunt insa cuvinte faimoase deja pentru ca fiecare din ultimele 7 sarcini a fost <ultima>".

"Sunt stresata cand vine vorba de nastere. Ai crede ca devine mai usor insa fiecare sarcina este diferita si imprevizibila, niciodata nu stii ce se va intampla iar asta ma streseaza" mai spune Mandy.

Cum este viata cu 12 copii? "Nebunia este normala in casa noastra. As schimba viata mea cu una linistita? Nu" incheie Mandy.

 

Citeste mai multe despre: familie, copii, mama,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri