De la Ghenea la INNA: El este cel mai tare fotograf roman! VIDEO

DeBarbati | acum 3 ani 5 luni
Madalina Diana Ghenea

Edward Aninaru este unul dintre cei mai tari fotografi romani. Edi a colaborat cu toate vedetele de la noi: de la Inna la Alexanda Stan, de la Antonia la Catrinel Menghia, de la Alina Puscau la Madalina Ghenea.

Motivul pentru care toata lumea colaboreaza cu Edward Aninaru? Face niste fotografii extraordinare.

ProTV interview from Edward Aninaru on Vimeo.

 

"Am lucrat cu majoritatea vedetelor de la noi. Inna, Alexandra Stan, Antoinia, aproape toate. Am lucrat foarte mult cu Inna. Eu stau in America foarte mult timp...insa cand Inna vine acolo..e clar ca lucram impreuna. Vorbim destul de des, sunt mandru ca Inna este prietena mea. Este o tipa care a plecat din Mangalia si a ajuns acolo sus. A fost senzational sa lucrez cu Celine Dion. Este o femeie geniala", spune Edward Aninaru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citeste mai multe despre: Edward Aninaru,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri