Decizii, decizii :) Cum arata dulapul de haine al omului cu o avere de 46 miliarde de dolari: "Oare cu ce sa ma imbrac?"

Facebook.com | acum 2 ani 27 zile
Decizii, decizii :) Cum arata dulapul de haine al omului cu o avere de 46 miliarde de dolari:

Mark Zuckerberg nu este deloc un om gri, nu atunci cand vine vorba de imaginatie. Poate doar cand vine vorba de imbracaminte...

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, cel care a strans pana acum o avere estimata la 46 miliarde de dolari, se pregateste sa revina la birou, dupa ce si-a luat o pauza de doua luni dupa nasterea primului sau copil, o fetita - Max.

Marea dilema a lui Zuckerberg a fost insa cea legata de vestimentatia pe care sa o poarte in prima sa zi de munca din noul an. Desigur, acesta a glumit, aratandu-le urmaritorilor sai de pe Facebook o fotografie cu dulapul sau de haine.

Zuckerberg are un dulap in care are tricouri si bluze identice, toate de culoare gri deschis ori mai inchis.

In 2014, Mark Zuckerberg explica: "Vreau sa imi curat complet viata, sa mi-o fac mai usoara, sa iau cat mai putine decizii in ceea ce ma priveste si cat mai multe atunci cand vine vorba de comunitatea din care fac parte".

 

First day back after paternity leave. What should I wear?

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, January 25, 2016

Citeste mai multe despre: Mark Zuckerberg, Facebook,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri