Se intampla astazi la H&M! Uite care este legatura dintre Andi Moisescu si David Backham:

DeBarbati | acum 5 ani 10 zile
David Beckham Bodywear

Vino Astazi, intre 17:00 si 20:00 la magazinul H&M din Unirea Shopping Center sa ii vezi intr-o ipostaza inedita pe Bogdan Stelea, Virgil Stanescu, Vlad Craioveanu si Andi Moisescu.

Cei patru vor face parte din echipa de vanzari David Beckham Bodywear de la H&M si vor juca, pret de cateva ore, rolul de stilisti personali.

Vino sa ii cunosti si sa primesti sfaturi chiar de la idolii tai. Imbraca o noua atitudine cu echipa de vanzari David Beckham!

david

Despe colectia David Beckham Bodywear:

Colectia de primavara David Beckham Bodywear aduce o viziune proaspata asupra lenjeriei de corp clasice si a fost lansata in magazinele H&M selectionate, precum si in mediul online.

Noile piese vestimentare completeaza colectia de baza David Beckham Bodywear, care, inca de la lansarea sa, in februarie 2012, a ocupat un loc esential in garderobele barbatilor din intreaga lume. Colectia actuala cuprinde printre elementele de noutate si o linie de piese vestimentare David Beckham Bodywear pentru copii.

Noua colectie este promovata printr-o campanie de comunicare ce include un spot TV al carui protagonist este chiar David Beckham. Spotul a fost vizionat pentru prima data de spectatorII din intreaga lume, pe data de 2 Februarie, chiar in timpul Galei Super Bowl.
 

Citeste mai multe despre: H&M, colectie, haine, Unirea, promotie,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate