Costumul de baie aproape invizibil si scandalos de sexy. Cum a fost fotografiata vedeta cand s-a intors cu spatele

perfecte.ro | acum 2 ani 7 luni
Melissa Ceja

Este greu sa nu fii remarcata atunci cand vii la piscina in cel mai provocator costum de baie si realizezi o sedinta foto pe masura. 

Asa s-a intamplat si cu aceasta tanara care a facut show in Las Vegas, in cadrul unui shooting provocator.

O cheama Melissa Ceja, este de origine mexicana si este model de lenjerie intima. Inainte de a se face remarcata, Melissa a avut un job de chelnerita intr-un local de fite, frecventat numai de vedete.

Tanara de 24 de ani a realizat o sedinta foto incendiara la o piscina din Las Vegas, ocazie cu care a purtat un costum de baie minuscul, format din doua piese, slipul fiind aproape invizibil.

Pentru a completa tabloul provocator, Melissa era incaltata cu o pereche de platforme crem, iar pozitiile in care s-a lasat fotografiata au fost mai mult decat incitante.

Citeste continuarea articolului si vezi mai multe imagini aici!

Melissa Ceja

Toti barbatii de la piscina au fost cu ochii pe costumul Melissei, avand in vedere ca acesta ii acoperea doar o mica parte din bust si posterior.

 

Citeste mai multe despre: Melissa Ceja,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri