Cum arata Maria Sharapova in afara terenului de tenis. Sportiva a fost surprinsa in costum de baie, pe o plaja din Mexic

DeBarbati | acum 2 ani 8 luni
Maria Sharapova

Sportiva a fost surprinsa intr-un moment de relaxare pe o plaja din Mexic, imediat dupa terminarea unei competitii sezonul trecut.

 Maria Sharapova si-a afisat corpul tonifiat, pe cand se afla pe plaja Los Cabos, din Mexic, alaturi de iubitul sau, Grigor Dimitrov.

Jucatoarea de tenis are o conditie fizica de invidiat, lucru datorat, in mare parte, si sportului pe care il practica. Pe plaja din Los Cabos, Sharapova a purtat un costum de baie gri, din doua piese, fiind surprinsa relaxata si zambitoare, pe cand savura un cocktail.

Maria Sharapova
Maria Sharapova

 

Citeste mai multe despre: Maria Sharapova, plaja, tenis, Grigor Dimitrov, costum de baie,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri