ASTEA sunt lucrurile pe care BARBATII nu le suporta la femeia cu care au o RELATIE:

Daily Mail | acum 5 ani 10 luni
femei

Iti prezentam 4 sfaturi si chiar te rugam sa ai grija la ele :)

1. Barbatii detesta sacaiala

Studiile arata ca femeile insista prea mult pe anumite subiecte, pentru a se asigura ca barbatii fac ce li s-a spus, in timp ce pe domni ii scot din sarite insistenta, chestionarea sau sacaiala.

2. Barbatii urasc intrebarile retorice

Din capitolul "Ma face grasa bluza asta alba? " sau "Nu e asa ca vrei sa mergem impreuna la "Diavolul se imbraca de la Prada?" Barbatii chiar urasc sa asculte la nesfarsite astfel de intrebari. Ai ceva de spus? Te rugam sa o faci. E simplu si cinstit pentru toata lumea.

3. Barbatilor le place sa fie rasfatati

La asta nu se astepta nimeni? Era o gluma. Este ceva cat se poate de logic. Barbatilor le place sa fie rasfatati. Si aceasta chiar mai mult decat femeilor. Iar acest rasfat poate fi realizat pe mai multe planuri, astfel barbatii spun ca echivalentul unui masaj pentru femei ar putea fi pentru barbati, o masa delicioasa. Barbatiilor le place la fel de mult sa primeasca atentie, cadouri si evident dragoste.

4. Barbatilor le plac femeile inteligente dar si interesante

E firesc sa iti placa o femeie care arata foarte bine. De exemplu dansatoarea din clubul in care am fost aseara arata BESTIAL. Cu toate astea barbatii vor alaturi o femeie inteligenta si interesanta. O femeie cu multe calitati. Umane :) De asemenea, barbatii isi doresc femei cu simtul umorului, spirituale, care sa le suscita interesul.

Sursa foto: womensdish.com

Citeste mai multe despre: sex, sfaturi, barbati, femei,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri