Cele mai proaste mesaje pe care i le poti da unei femei. Sfaturi de la un model Sports Illustrated: "Nu faceti niciodata asa ceva" :)

TheLadBible | acum 2 ani 1 luna
Cele mai proaste mesaje pe care i le poti da unei femei. Sfaturi de la un model Sports Illustrated:

Iata o lectie de cum sa NU actionezi daca vrei sa ai sanse cu o femeie frumoasa. Trei modele Sports Illustrated, intre care si o fosta iubita a lui Leonardo Di Caprio, sunt "profesoarele".

Kelly Rohrbach, Erin Heatherton si Samantha Hoopes, trei supermodele care au pozat pentru reviste celebre si care au fost prezente de curand la Sports Illustrated Swim City expo din Manhattan, au acceptat sa vorbeasca despre cele mai urate si enervante mesaje pe care le-au primit de la barbati.

Guys, atentie, bagati la cap :)

Citeste mai multe despre: Kelly Rohrbach, Erin Heatherton, Samantha Hoopes, Sports Illustrated,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri