Cum afli daca partenerul te insala: Uite cat de simplu este sa-ti dai seama:

DeBarbati | acum 2 ani 10 luni
cum afli daca partenerul te insala

Vacanţa cu familia reprezintă cea mai simplă modalitate de a afla dacă partenerul de viaţă este infidel. Uite cum:

Sarah Symonds, o femeie care a fost implicată în relaţii extraconjugale, a declarat pentru Daily Mail că unui bărbat infidel îi este mult mai greu să gestioneze relaţia cu amanta sa, atunci când este plecat în vacanţă cu familia. Potrivit lui Symonds, de multe ori, bărbaţii îşi iau amantele şi în vacanţele petrecute alături de soţiile şi copiii lor, acestea fiind cazate în camere de hotel separate de cele în care stă familia.

Symonds spune că unul dintre semnele care arată că soţul are o amantă este acela când bărbatul devine "foarte protector" cu telefonul mobil. De asemenea, un alt indiciu că soţul ar putea avea o amantă este atunci când acesta susţine că are dureri de burtă sau de stomac, tocmai pentru a evita activităţile împreună cu familia.

În cazul în care o femeie consideră că partenerul de viaţă îi este infidel, Symonds o sfătuieşte să îi ceară acestuia telefonul mobil pentru a trimite un mesaj. De asemenea, ea trebuie să observe cu mare atenţie reacţia acestuia.

Într-un alt scenariu - în care soţul se scuză că trebuie să părăsească încăperea pentru a vorbi la telefon cu directorul său -, Sarah Symonds spune că soţia ar trebui să îi ceară partenerului de viaţă să îl salute pe acesta şi din partea ei. Având în vedere cele două situaţii şi reacţiile bărbatului, soţia îşi poate da seama cu uşurinţă dacă există vreun motiv să nu se mai încreadă în fidelitatea soţului ei.

Citeste mai multe despre: cum te insala, infidel,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri