Cum pot fi femeile satisfacute sexual si cat de diferite sunt preferintele lor

StirilePROTV | acum 5 ani 7 luni
sex

Adevarul despre femei a fost dezvaluit.

Sigmung Freud este primul savant care a avut curajul sa vorbeasca deschis despre preferintele intime ale femeilor si despre modul in care acestea pot fi satisfacute. Tot el a pus sub semnaul intrebarii daca acestea au sau nu “orgasm vaginal” (obtinut numai prin stimulare vaginala).

Acum, oamenii de stiinta ii sustin ipoteza conform careia femeile au doua tipuri de orgasm: vaginal si clitorian (prin stimularea clitorisului).

Aceste 2 experiente sunt foarte diferite, activeaza parti diferite ale creierului si influenteaza diferentele dintre femei din punct de vedere psihologic.

Cand e indicat sa vorbesti despre sex cu un copil. Invata-l sa nu cada in capcana celor mai periculoase tentatii

Desi pare un subiect simplu, cercetarea orgasmului la femei este destul de dificila.

Mai multe femei au acceptat sa participle la un o cercetare inedita. Ele se masturbau, in timp ce un aparat RMN analiza zonele din creier care erau stimulate de acesasta activitate.

Astfel, Barry Komisaruk, de la Universitatea Rutgers, a obtinut, spune el, dovada clara ca exista doua forme diferite de orgasm.

Mai mult, testele la care femeile au acceptat sa se supuna au mai demonstrat ca unele pot obtine orgasmul numai cu ajutorul imaginatiei, fara sa fie nevoie de o stimulare fizica.

Iar altele sunt satisfacute sexual prin atingerea unor parti ale corpului care nu au o conotatie erotica, spune profesorul Beverly Whipple, unul dintre oamenii de stiinta care au descoperit si controversatul “punct G”.

Norocoasele care se pot bucura de ambele forme de satisfactie sexuala spun ca acestea se simt foarte diferit, dar ca sunt similare ca intensitate si placere, relateaza Live Science. Chiar daca savantii au pareri diferite, unii sustinand in continuare ca de fapt exista un singur fel de orgasm (cel vaginal), toti sunt de parere ca femeile nu trebuie sa aiba prejudecati si sa se simta bine in dormitor, dupa preferintele fiecareia, intelegand si acceptand diferentele dintre ele.

Nu uita ca cel mai important este sa te simti in siguranta pentru a te putea bucura de placerea momentului. Prezervativele Durex Extended Pleasure folosesc un lubrifiant special pentru a intarzia punctul culminant si a prelungi momentele de intimitate.

Citeste mai multe despre: sex, femei, barbati, adevar, studiu, Sigmung Freud,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri