De ce barbatii prefera blondele ca amante si brunetele ca sotii: 5 motive

DeBarbati | acum 2 ani 7 luni
blonde vs brunete

Imaginea de bomba sexy a blondelor persista si in prezent.: uite 5 motive pentru care barbatii aleg blondele ca amante:
 

"Blondele sunt mai sexy"

Un studiu realizat in Marea Britanie arata ca majoritatea barbatilor (73%) care au fost intervievati spun ca cele mai sexy femei sunt blondele. Aici intrevine si imaginea creata de-alungul timpului si de personaje celebre, vezi Marylin Monroe.

Cauta ceva diferit:

Din punct de vedere natural, blondele "pur-sange" sunt mult mai putin numeroase decat femeile brunete. Acest lucru explica si faptul ca barbatii le prefera pentru "ceva nou".

Blondele flirteaza mai mult:

Statistic vorbind, barbatii care au fost supusi studiului in Marea Britanie sustin ca au avut parte de cele mai multe flirturi din partea unor blonde.

Acest lucru arata ca brunetele sunt preferate pentru relatii pe termen lung, iar blondele pentru relatii trecatoare, alegând o brunetă se gândesc practic la fidelitatea partenerei.

Mitul blondei "aeriene"

Stiti cel putinun banc despre blonde? Stim ca da, iar barbatii in general au aceasta prejudecata, blondele sunt mai prostute...

"Blonde" peste tot:

Blondele sunt in general foarte mediatizate, iar acest lucru le creaza si o imagine mult mai asociata cu atractia sexuala.

 

 

 

Citeste mai multe despre: studiu, blonde, femei, sex,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri