De ce insala femeile. Vezi care sunt top 10 motive din spatele unei asemenea decizii

perfecte | acum 2 ani 6 luni
woman

Vrei sa afli care sunt cele mai comune motive din cauza carora femeile aleg sa isi insele partenerul de viata, citeste articolul de mai jos.

Un studiu facut de Victoria Milan, un site matrimonial pentru cuplurile casatorite care isi doresc o aventura, sugereaza ca femeile tind sa faca acest lucru din cauza partenerului de viata.

Potrivit Huffington Post, site-ul a chestionat 6000 de utilizatoare, iar 73% dintre femei sustin ca au luat aceasta decizie pentru ca isi considera partenerul enervant.

Pe locul 1 in topul motivelor alese de acestea, cu 19% dintre voturile femeilor intrebate, se afla lipsa umorului iubitului lor.

VEZI aici care sunt celelalte motive din TOP 10 pentru care femeile insala >>>

Citeste mai multe despre: femei, inselat, studiu,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri