Inca un mit spulberat. Raspunsul la intrebarea "De cate ori pe zi se gandesc femeile la sex?" te va surprinde

Daily Star | acum 2 ani 1 luna
Inca un mit spulberat. Raspunsul la intrebarea

Se spune ca barbatii se gandesc la sex o data la fiecare sapte secunde, insa cat de des se gandesc femeile?

Daca ai impresia ca esti prea disperat sau ti se spune asta, de acum ai un argument solid. Un studiu efectuat pe 283 de studente din Statele Unite, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, scoate la iveala un lucru interesant.

Sociologii au incercat sa determine daca barbatii se gandesc la sex mai mult decat femeile si mai ales sa afle daca subiectii contorizeaza aceste ganduri. Astfel, acestia au organizat un esantion de 283 de femei din Statele Unite si le-au cerut acestora sa noteze de fiecare data cand au avut un gand "nastrusnic".

Rezultatul a evidentiat faptul ca femeile se gandesc in medie de 18 ori pe zi la sex, un numar destul de mare, insa nu la fel de mare ca cel din studiile efectuate pe barbati.

Prin comparatie, barbatii chestionati s-au gandit la sex de 34 de ori intr-o zi. Chiar si asa, spun specialistii, diferenta nu este una atat de mare pe cat pare si arata ca ambele sexe sunt "lovite" de instinctele primare la fel de puternic.

Citeste mai multe despre: sex, dragoste, barbati, femei,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri