Pentru barbati: 6 sfaturi despre sexul perfect venite din GURA femeilor

DeBarbati | acum 5 ani 9 luni
sex

 Daca ai putea sa tragi cu urechea atunci cand ea se sfatuieste cu cea mai buna prietena uite cam ce ai putea sa asculti.  Dincolo de “perdea” ai 6 sfaturi legate de sex povestite chiar din gura femeilor.

 “Indraznim sa cerem” Sunt multe femei care prefera sa se lasa dominate in dormitor sau altele care se rusineaza in fata barbatilor pana cand nici nu mai stiu ce vor. Noua ne place sa mai si cerem din cand in cand. Afla doar cum sa ne asculti si fii atent si la ce ne place noua. Lasa-te din cand in cand si pe mana noastra.


Vrei sa ma “joc” in fata ta? Stim ca barbatii adora femeile care stiu ce vor in pat! De aceea orice femeie care vrea sa-si satisfaca partenerul trebuie sa apeleze si la siretlicuri. Nu ezita sa te “joci” cu tine in fata lui.


Pozitii noi? Intotdeauna! Daca vreti sa scapati de monotonia sexului care se instaleaza invariabil, afla ca trebuie sa-i faci pe plac si sa incerci cateva pozitii noi! Nu-i nimic daca esti timida! Dar, fii curioasa sa experimentezi ceva nou!


Cum poti sa traiesti fara jucarii sexuale? Niciun barbat nu cred ca se simte deranjat de jucariile sexuale. Fa-i cunostinta cu cel mai bun prieten al tau, vibratorul. Vei vedea cat de bine se inteleg amandoi.


Pe masina de spalat e mai bine! Gata cu patul! Mai ai si alte locuri prin casa pe unde poti face sex!


Esti pofticioasa? Profita! De ce nu incerci niste frisca, o capsuna sau sirop de ciocolata. O sa vezi ca totul are alt gust :)

Citeste mai multe despre: sex, sfaturi sexuale,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri