Spune-mi ce inaltime ai ca sa-ti spun cat de atrase sunt femeile de tine :) STUDIU: barbatii inalti fac mai mult sex decat cei scunzi

Daily Star | acum 2 ani 9 luni
Spune-mi ce inaltime ai ca sa-ti spun cat de atrase sunt femeile de tine :) STUDIU: barbatii inalti fac mai mult sex decat cei scunzi

Cercetatorii Universitatii Chapman, din California, sustin ca barbatii inalti fac mai mult sex decat cei scunzi.

Un studiu efectuat la Universitatea Chapman din California, care a vizat 60.000 de barbati, a relevat faptul ca barbatii inalti sunt vazuti ca fiind mult mai atractivi de catre femei.

Media unui barbat atunci cand vine vorba de numarul de partenere sexuale este de 8. Lucrurile se schimba insa atunci cand barbatii sunt impartiti in functie de inaltime ori de aspect.

Potrivit studiului, barbatii cu o inaltime medie (~1.77 metri) au declarat ca au avut in jur de 5 partenere, in timp ce barbatii foarte inalti au spus ca media lor este de 10 partenere.

"Inaltimea este relevanta atunci cand vine vorba de atractia fata de cineva", spune Dr. David Frederick, unul dintre cei care s-a ocupat de acest studiu.

"Rezultatele studiului au aratat ca femeile prefera in general barbati mai inalti decat ele. De obicei au un prag al inaltimii si se ghideaza dupa el atunci cand isi aleg partenerul", a mai spus Dr. David Fredrick.

De asemenea, cum era de asteptat, femeile sunt mai atrase de barbati cu un indice al masei corporale normal. Pe intelesul tuturor, un barbat cu o greutate normala, medie, este considerat mai atractiv decat unul supraponderal.

Citeste mai multe despre: sex, health, fitness, inaltime, greutate,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate