Are milioane de fani pe net, un fizic incredibil, dar a fost data in vileag! Ce a patit aceasta femeie cand a postat un clip

Viral Thread | acum 1 an 8 luni
Are milioane de fani pe net, un fizic incredibil, dar a fost data in vileag! Ce a patit aceasta femeie cand a postat un clip

Modelul de pe Instagram este urmarita de 5.2 milioane de oameni pe reteaua de socializare.

Gracyanne Barbosa, un model fitness din Brazilia, si-a creat o baza uriasa de fani datorita fizicului ei si a clipurilor postate cu exercitii de la sala. Ea a fost prinsa insa dupa ce a postat un clip in care pacalea utilizatorii!

Ce s-a intamplat? Un vlogger de pe Youtube a pornit o adevarata investigatie dupa ce a observat un lucru curios intr-un clip postat de Barbosa. Mai exact, el a demonstrat ca aceasta folosea greutati false pentru a face ca realizarile ei sa fie impresionante!

"Este stupid nu doar pentru ca minte pentru contracte de sponsorizare, ci si pentru ca ii incurajeaza pe oameni sa ridice greutati mari pentru ca pare usor. Este extrem de periculos pentru un amator sa incerce fara echipament de protectie. Nu m-as mira ca cineva sa se accidenteze serios incercand ceva imposibil dupa ce a vazut un astfel de clip" a spus un utilizator.

 

Citeste mai multe despre: model, fitness,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate