Cine este femeie care a atras toate privirile in timpul finalei Roland Garros! Cum s-a imbracat la marele meci al Simonei

Instagram | acum 10 luni 9 zile
Cine este femeie care a atras toate privirile in timpul finalei Roland Garros! Cum s-a imbracat la marele meci al Simonei

Supermodelul a venit intr-o costumatie surprinzatoare.

Frumoasa Bella Hadid a fost una dintre vedetele prezente la finala Roland Garros dintre Simona Halep si Jelena Ostapenko, pierduta, din pacate, de sportiva din Romania.

Bella Hadid, sora mai mica a lui Gigi Hadid, a venit imbracata de parca voia sa intre pe teren! Si-a facut si poze cu o racheta aproape de inaltimea ei!

Bella, cea care voia sa participe la JO din 2016 insa a trebuit sa se reorienteze din cauza faptului ca sufera de Sindromul Lyme, apare astfel din nou in preajma sportului dupa ce a fost surprinsa in urma cu o saptamana pe yacht-ul lui Lewis Hamilton.

 

 

French Open ????????????????

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 

Citeste mai multe despre: Bella Hadid,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri