Clipul pe care trebuie sa-l vezi pana la final! Ce face aceasta femeie este cu adevarat incredibil

Facebook.com | acum 1 an 2 luni
Clipul pe care trebuie sa-l vezi pana la final! Ce face aceasta femeie este cu adevarat incredibil

 Tiphany Adams este numele acestei femei care reprezinta o inspiratie pentru oricine.

Un clip aparut pe internet in weekend s-a viralizat rapid ajungand sa aiba peste 7.5 milioane de vizualizari! Femeia din clip, Tiphany Adams, ofera un exemplu de forta a bratelor pentru ca la finalul clipului sa vina si surpriza: fata sufera de paraplegie.

Nascuta in 1983, Tiphany a fost implicata intr-un accident grav de masina pe cand avea doar 17 ani - un sofer aflat sub influenta alcoolului a lovit masina in care se afla fata alaturi de 2 prieteni. Tiphany a fost singura care a supravietuit insa si-a continuat viata in scaunul cu rotile.

Nu a lasat acest lucru sa o opreasca - a studiat la colegiu dezvoltarea si psihologia copiilor si este profesoara pentru elevi prescolari si pana la clasa a 6-a. Pe langa asta, a devenit antrenoare de fitness, are aparitii publice la care vorbeste despre pericolul conducerii sub influenta alcoolului, despre nutritie si fitness. Tiphany este ambasador al organizatiei Wish Upon a Teen care se ocupa cu oferirea de resurse si oportunitati pentru copii cu autism sau care se recupereaza dupa o accidentare sau o boala cronica.

 

Citeste mai multe despre: Tiphany Adams,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate