O rusoaica vrea suprematia pentru recordul celor mai lungi picioare din lume. Cum arata: FOTO

DeBarbati | acum 9 luni 24 zile
O rusoaica vrea suprematia pentru recordul celor mai lungi picioare din lume. Cum arata: FOTO

Ekaterina Lisina, o rusoaica de 29 de ani, sustine ca este femeia cu cele mai lungi picioare din lume. Aceasta are o inaltime de 2.05 metri.

Ekaterina Lisina sustine ca este femeia cu cele mai lungi picioare din lume si vrea recordul detinut de Amazon Eve, spunand ca aceasta din urma este mai scunda si are picioarele mai scurte.

"Imi doresc foarte mult sa intru in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai inalt model. Cred ca am si cele mai lungi picioare! Picioarele mele au 1.30 metri", spune ea.

Ekaterina poarta numarul 47 la incaltaminte si isi face incaltaminte doar pe comanda.

"Imi place atentia si sper ca dupa ce voi intra in Cartea Recordurilor sa am parte de mai multa", mai spune ea.

Inainte sa devina model, Ekaterina a fost jucatoare de baschet. Aceasta a evoluat pentru Rusia la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing, obtinand medalia de bronz.

Tatal Ekaterinei are si el peste 2 metri, in timp ce mama sa are 1.85.

Citeste mai multe despre: Ekaterina Lisina, Guiness World Records, Cartea Recordurilor,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri