I se spune Miss Bum-Bum si a devenit faimoasa peste noapte. Cubaneza care arata ce inseamna twerking :)

Instagram | acum 2 ani 3 luni
I se spune Miss Bum-Bum si a devenit faimoasa peste noapte. Cubaneza care arata ce inseamna twerking :)

O cubaneza stabilita in Statele Unite a devenit faimoasa datorita posteriorului sau generos. Acesta e detinatoarea titlului de campioana mondiala la...twerking si are o multime de followeri pe Instagram.

O cheama Lis Vega si a devenit deja faimoasa pe internet. La 38 de ani, aceasta este poreclita Miss Bum-Bum datorita posteriorului ei generos, cu care castiga...titluri mondiale.

Cubaneza este campioana la twerking, iar miscarile sale de dans sunt cu adevarat nebune.

Aceasta se bucura de o popularitate in crestere pe retelele de socializare, iar pe Instagram a strans deja 81 de mii de followeri.

Miss Bum-Bum a divortat de sotul ei dupa ce a aflat ca acesta era de fapt gay. Aceasta si-a petrecut apoi o perioada alaturi de un actor uruguayan, insa relatia nu a durat mult.

 

Compartir con ustedes #publico bello es de lo mejor que me puede pasar en mi vida,#show #posada #monterrey #concurso de baile donde tienen que hacer exactamente lo que yo hago ,#lol besos #familia #teamvega moviendo el esqueleto #twerking

A video posted by LIS VEGA ,MAURO RIVEROS (@lisvega_mauro) on

 

#selfie #living #coco #bullylove #instacool

A photo posted by LIS VEGA ,MAURO RIVEROS (@lisvega_mauro) on

Citeste mai multe despre: Lis Vega, twerking,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri