Irina "lui Ronaldo", goala in bratele altui barbat. Rusoaica, protagonista intr-o noua reclama

Instagram | acum 2 ani 2 luni
Irina

Irina Shayk a fost protagonista unei reclame de-a dreptul "incendiare" si a unei sedinte foto pe masura. Frumoasa rusoaica, "lasta" de Cristiano Ronaldo, a aterizat in bratele altui barbat. Ce-i drept, doar in "interes de serviciu".

Frumoasa rusoaica a dezvaluit pe pagina ei de socializare imagini in care apare complet goala, alaturi de un model masculin.

Fotografiile fac parte dintr-o campanie publicitara la care cei doi lucreaza si de care Shayk pare sa fie foarte incantata, daca ne ghidam dupa descrierile pe care le-a postat alaturi de fotografii.

Irina Shayk a avut o relatie de cativa ani cu Ronaldo, incheiata insa dupa presupusele infidelitati ale fotbalistului de la Real. Acum, americanii spun ca s-ar afla intr-o relatie cu Bradley Cooper.

Irina

 

Citeste mai multe despre: Irina Shayk, Cristiano Ronaldo,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri