Topul celor mai frumoase femei din lume. Cine e pe primul loc:

Mediafax | acum 5 ani 8 ore
Gwyneth Paltrow

Anul trecut, titlul de cea mai frumoasă femeie din lume a revenit cântăreţei Beyonce, dar anul acesta, editorii revistei People au acordat distincţia unei actriţe.

Gwyneth Paltrow a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de editorii revistei People, informează contactmusic.com.

În pofida victoriei sale, Gwyneth Patrow susţine că, dacă oamenii ar putea să o vadă atunci când se află acasă, purtând haine obişnuite, nu ar mai crede că este o femeie frumoasă.

Citeste si: Studiul care rastoarna conceptiile privind relatiile intime dintre barbati si femei

Gwyneth Paltrow

 

"Când stau acasă, port jeanşi şi tricouri. Nici nu mă machiez", a declarat actriţa americană într-un interviu publicat în cel mai recent număr al revistei People.

În acelaşi interviu, Gwyneth spune că, dacă ar purta în casă articole vestimentare elegante, soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, ar râde de ea.

Actriţa în vârstă de 40 de ani a dezvăluit totodată faptul că fiica ei, Apple, în vârstă de opt ani, este deja foarte interesată de modă şi că îi permite să poarte un machiaj discret în anumite ocazii speciale.

Citeste si: Raspunsul la intrebarea care ii macina pe toti barbatii

În septembrie 2012, Gwyneth Paltrow - care mai are un fiu, Moses, în vârstă de şapte ani - a fost desemnată tot de revista People drept "cea mai elegantă femeie din lume".

Pe celelalte locuri în topul celor mai frumoase femei din lume, realizat anual de revista People, se află, printre altele, actriţele Kerry Washington, Halle Berry, Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence, Zooey Deschanel şi cântăreţele Pink şi Kelly Rowland.

Citeste mai multe despre: Gwyneth Paltrow,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri