Ads by INTERNET PROTV

Gogosi "a la" bunica sau gogosile milionarilor, tu ce ai alege? Cat costa o gogoasa poleita cu aur intr-un restaurant de lux

Business Insider | acum 1 an 15 zile
Gogosi

Un restaurant din Brooklyn vinde cele mai scumpe gogosi din lume. Gogosile poleite cu aur sunt chiar un bestseller al localului.

Un restaurant de lux cu specific filipinez, localizat in Williamsburg, Brooklyn, vinde cele mai scumpe gogosi din lume. Acestea sunt poleite cu aur si costa 100 de dolari bucata.

Manila Social Club a devenit celebru dupa ce a inceput sa vanda gogosi mov, facute din cartofi dulci de culoare mov, dar si gogosi acoperite cu aur de 24 de karate.

Patronii restaurantului se lauda ca au comenzi de gogosi care duc si al 1.500 ori 2.000 de dolari.

Gogosile se vand doar vinerea, asa ca cei care vor sa cumpere fac "coada" pe siteul resutaurantului si asteapta sa primeasca un bon de ordine.

 

The Golden Cristal Ube Donut The Manila Social Club presents their infamous gold-ube donut, adorned with icing made with Cristal champagne and filled with an ube mousse, champagne jelly, and covered with 24k Gold. $100 per donut. For more information or to inquire about placing an order, please go to www.ManilaSocialClub.com. #manilasocialclub#williamsburg#newyears#ube#filipinofood#pinoyfood#donuts#goldleaf#champagne#doughnuts#nyc#f52grams#newforkcity#eatmunchies#eeeeeats#cristal#bubbly#bestrestaurants#cheflife#feastagram#buzzfeedfood#filipinofoodmovement#huffposttaste#forkyeah#feedfeed#tastingtable#eater#zagat#dessert#richdessert

A photo posted by Manila Social Club (@manilasocialclub) on

Citeste mai multe despre: gogosi, doughnut,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
 
CELE MAI CITITE ARTICOLE
Despre cookie-uri