NON-dieta lui Donald Trump. Noul presedinte al SUA nu face sport si se da in vant dupa ciocolata si snack-uri

DeBarbati | acum 2 ani 1 luna
NON-dieta lui Donald Trump. Noul presedinte al SUA nu face sport si se da in vant dupa ciocolata si snack-uri

La 70 de ani, Donald Trump este cel mai varstnic presedinte care a fost investit la Casa Alba. In ciuda varstei inaintate, acesta nu se da in vant dupa obiceiurile sanatoase si nu este un adept al sportului ori al dietelor stricte.

Donald Trump nu face sport si nu are un regim strict. Acesta nici nu obisnuieste sa manance la ore regulate.

The Independent noteaza ca din meniul lui Trump nu lipseste ciocolata, una dintre placerile sale. Acestuia ii mai plac gustarile, iar la mesele mai mari serveste friptura si sucuri de fructe. Uneori, acesta alatura "steak-ului" si o salata.

Data fiind natura meseriei sale, Trump nu prea are timp pentru "nani", astfel ca obisnuieste sa doarma doar cateva ore pe noapte. Drept marturie in acest sens stau si postarile sale la ore tarzii pe Twitter.

Un lucru pozitiv pentru el este totusi ca nu fumeaza si nici nu consuma alcool.

Apropiatii sai spun ca a facut totusi o concesie de cand a ajuns la Casa Alba si a inceput sa mai reduca din alimentele de tip "junk food".

Trump priveste acest subiect relaxat si spune ca este sanatos si ca are un "ADN special".

"Vrea sa creada ca poate face ceva ce altii nu pot pur si simplu pentru ca este cine este", a spus si biograful sau oficial, Michael D'Antonio.

Citeste mai multe despre: Donald Trump, SUA, USA, Statele Unite ale Americii, Casa Alba, presedinte, dieta, alimentatie, food,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate