Unde se bea cea mai buna cafea in Bucuresti: Recomandari de cafenele:

Orasul Meu | acum 5 ani 3 luni
cafea main

Cauti o cafenea buna, in Bucuresti? Vezi care ti se potriveste de mai jos:

Pretentiosi, grabiti, corporatisti, elitisti, boemi, hipsteri, ei bine, cafeaua e motorul multora dintre noi si, din fericire, orasul e plin de locuri in care ne putem gasi fiecare coltul potrivit pentru savurarea unei cafele.

E de prisos sa mai adaugam ca in majoritatea cafenelelor exista si multe alte bunatati in meniu (mancare, deserturi etc.).

cafea 3

Pentru urbani: Origo

Origo este una dintre cele mai simpatice si speciale cafenele din oras. Un design indraznet si de bun gust, in care cestile de cafea stau spanzurate de tavan, intr-o continua asteptare, metode inovatoare de brewing si selectie serioasa de arome. II gasiti pe Lipscani 9 si au si o mica terasa pe trotuar. Ce bem? O cafea Guatemala la Perla cu arome de caramel, portocale si prune. Preturi intre 5 si 20 lei.

cafea bucuresti

Pentru romantism glam: Cafe Louis

Iata o cafenea numai buna pentru un date! Aflata in linistita Floreasca, Cafe Louis are acel touch de eleganta usor baroca si daca alegeti sa mergeti la final de saptamana, va pot incanta inclusiv recitaluri de pian si jazz. Puteti alege una dintre specialitatile bazate pe cafeaua Julius Meinl: o Cafea in 4 culori sau un Cappuccino cu spuma de lapte sau frisca. Preturi un pic piperate.

Vezi topul complet al cafenelelor din Bucuresti, aici, pe Orasul Meu:

Citeste mai multe despre: orasul meu, cafea, cafenele, corporatisti, hipsteri, starbucks,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate