Vinul preferat al lui Leo Messi. Argentinianul se da in vant dupa "cel mai bun vin spaniol". Cat costa o sticla

DeBarbati | acum 1 an 3 luni
Messi bea doar

Leo Messi a dat o petrecere surpriza pentru mama sa, cu ocazia aniversarii acesteia. Mama argentinianului a implinit 57 de ani.

Leo Messi s-a ocupat de organizarea petrecerii surpriza pentru mama sa, Celia. Jucatorul Barcelonei a fost si cel care a facut cumparaturile pentru evenimentul restrans.

Spaniolii au remarcat faptul ca Messi a ales cel mai apreciat sortiment de vin pentru ocazia speciala. De altfel, noteaza acestia, ar fi vinul care ii place cel mai mult argentinianului.

Messi a postat o fotografie alaturi de mama sa, in care se pot observa doua sticle de Vega Sicilia Unico, soriment adesea numit si "cel mai bun vin spaniol".

O sticla din acest sortiment, in functie de vechime, costa in jur de 500 de euro.

Pe cele doua sticle se pot observa, de asemenea, anii 1960 si 1987, in care au fost recoltati strugurii.

Messi bea doar

Spaniolii mai noteaza ca si brazilianul Neymar a inceput sa aprecieze acest sortiment de vin dupa ce i-a fost recomandat de Messi.

Messi bea doar

Citeste mai multe despre: Leo Messi, vin, Neymar, Vega Sicilia Unico,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri