Lacurile capitalei, locuri inedite de promenada care ar putea reintra in circuitul mainstream! FOTO

Orasul Meu | acum 5 ani 4 luni
Lacul Floreasca

Despre lacurile Bucurestiului circula tot felul de legende mai mult sau mai putin flatante, insa realitatea lor este departe de acest cuvant.

Daca e sa punem la socoteala si zonele din apropierea Bucurestiului, la socoteala ies peste 20 de lacuri care, teoretic, ar putea fi legate, creand o anumita continuitate de spatii verzi si zone de promenada.

Citeste continuarea pe orasulm.eu

Fie ca s-au organizat aici festivaluri, fie ca au fost incluse, prin arta, in instalatii contemporane sau pur si simplu au devenit locuri in care iti poti petrece o seara neconventionala cu prietenii – cert este ca lacurile capitalei inca asteapta o mai mare atentie si un mai mare efort de punere in valoare din partea bucurestenilor si a Primariei.

Citeste continuarea pe orasulm.eu

Vorbim, fireste, de lacuri mai putin populare, fiecare cu personalitate puternica si secrete care nu refuza sa se lase descoperite.

Lacul Floreasca

A fost amenajat pe raul Colentina incepand cu anii '30. In prezent, pe marginea lacului se afla cele mai multe stranduri abandonate comparativ cu toate lacurile de pe Colentina. Dar daca edilii isi vor respecta promisiunile, Lacului Floreasca i s-a pus gand bun si face parte din cele cateva lacuri ale capitalei care are putea deveni in doi ani adevarate centre de agrement.

Citeste continuarea pe orasulm.eu

Citeste mai multe despre: Lacul Floreasca,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate