5 Locuri cu adevarat magice de pe TERRA: Ce se ascunde in spatele unora dintre cele mai frumoase privelisti

fiicurios.ro | acum 3 ani 9 luni
Komodo

Descopera 5 locuri magice de pe Pamant. Vezi ce i-a facut pe oameni sa exclame acest lucru.

Muntele Bromo este situat in Indonezia, in regiunea Tengger. Are in componenta cativa vulcani care erup in mod constant, fara sa puna insa in pericol vietile celor care locuiesc in apropiere. Din contra, Bromo ofera privelisti splendide in timpul zilei sau la apus, atragand mii de turisti curiosi.

De cele mai multe ori, conurile vulcanilor sunt inconjurate de o ceata deasa, iar peisajul pare desprins de pe o alta planeta...

 Raja Ampat este o insula fermecatoare amplasata in portiunea de nord-vest a insulei Noua Guinee. Este un adevarat paradis desprins parca din Avatar, cu mici insulite pretutindeni, plaje curate si o apa de cristal. Frumusetea se continua si sub apa.

 Lacul Saiful Muluk se gaseste in Pakistan si, fara gres, este unul dintre cele mai frumoase lacuri din lume. Muluk este inconjurat de munti si se afla la o altitudine de 3,224 metri. Lacul este legat si de numeroase legende cu zane care coboara sub clar de luna si sporesc frumusetea locului.

Insula Komodo este una din cele peste 17.000 care compun arhipelagul indonezian. Specific aici este dragon Komodo, un fel de varan care face legea pe plaje, pe dealuri dar si pe strazi, printre oameni.

Lacul Toba si-a primit denumirea de la cel mai puternic vulcan din lume, cel despre care se spune ca a avut cea mai distrugatoare eruptie din ultimele 25 de milioane ani. Totusi, din haos se naste frumosul, iar in cazul de fata a aparut acest lac, care ofera un peisaj superb.

Toba are 100 de kilometri lungime, 30 de kilometri latime si o adancime maxima de 404 metri. El se gaseste in Sumatra, o insula din Indonezia.

Citeste mai multe despre: Muntele Bromo, Raja Ampat,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate