Clipul spectaculos prin care un fotograf prezinta Dubai. Cel mai luxos oras al lumii, in imagini inedite. VIDEO

StirilePROTV | acum 2 ani 7 luni
dubai de sus

Fotograful Rob Whitworth, specializat in clipuri time-lapse (n.r. care suprind trecerea timpului intr-un anumit loc/pe o anumita persoana), a dus fenomenul la un cu totul alt nivel atunci cand a realizat "Dubai Flow Motion".

Clipul ofera fanilor fotografului un tur al Dubaiului, de la cele mai inalte cladiri din lume, la aeroport.

Proiectul a fost finalizat in doua saptamani, nu fara dificultati, din moment ce pentru aproape fiecare "scena" artistul a avut nevoie de acreditari.

"Acest video este despre a crea o poveste minunata, pe care oamenii sa vrea sa o urmareasca. Apoi a trebui sa imi dau seama cum sa fac acest lucru", a spus fotograful.

Majoritatea scenelor incluse in time-lapse au fost realizate dintr-o singura incercare. De exemplu, pentru scena cu aterizarea avionului Airbus 330, barbatul a folosit trei camere: una prinsa de caruciorul de bagaje, una montata pe bagaj si una cu ajutorul careia Whitworth i-a urmarit pe oamenii de afaceri de la bord. (Vedeti un clip extins al acestei scene mai jos)

 

Dubai Flow Motion from Rob Whitworth on Vimeo.

 

Citeste mai multe despre: dubai, aeroport, fotgoraf, video,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri