Vizitatorii sunt hipnotizati de jocul cromatic: Cele 3 lacuri ale vulcanului Kelimutu! VIDEO

Agerpres | acum 2 ani 10 luni
Kelimutu Crater Lakes, Flores, Indoesia

Cele trei lacuri ale vulcanului Kelimutu de pe Insula Flores, din Indonezia. Magia și misterul își dau mâna pe Insula Flores.

Vizitatorii sunt hipnotizați de jocul cromatic al celor trei lacuri ale vulcanului activ Kelimutu. Apa lacului Tiwu Ata Bupu (Lacul Bătrânilor) este de culoare albastră, Tiwu Ko'o Fai Nuwa Muri (Lacul Tinerilor și Tinerelor) este turcoaz, iar Tiwu Ata Polo (Lacul Fermecat) este de culoare cafenie.

Tonurile au variat de-a lungul timpului. Potrivit explicațiilor științifice, este vorba despre reacții chimice din interiorul vulcanului care generează fenomene de oxidare a elementelor lacurilor și modifică și culoarea apei. Totuși, locuitorii insulei consideră acest loc o enclavă spirituală și invocă misterioase legende pentru a explica frumosul spectacol natural de culori și apă.

Citeste mai multe despre: cupluri,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri