Articolul precedent:
Articolul urmator:
 

Cat de sexy este Miss Fitness Universe 2013: Anca Bucur! FOTO

Mediafax | acum 5 ani 22 zile
Anca Bucur
  • Anca Bucur
  • Anca Bucur
  • Anca Bucur
  • Anca Bucur
  • Anca Bucur
  • Anca Bucur

Anca Bucur, antrenor și consultant în fitness, este singura româncă dublu medaliată în cadrul concursului mondial de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat în Miami, USA.

 În urmă cu doi ani, Anca a impresionat juriul și a câștigat marele premiu iar în 2013 i-a cucerit din nou pe americani, acordându-i titlul suprem la categoria profesioniști.

La vârsta de 3 ani, Anca începe să ia lectii de balet. Însă visul ei era să facă parte din Centrul Național Olimpic de la Deva. Cu sprijinul mamei, la vârsta de 7 ani, pleacă din orașul ei natal și începe să se antreneze pentru gimnastică artistică.

Anca Bucur

După 3 ani de gimnastică artistică, Anca a simtit că ce o reprezenta cu adevărat era gimnastica aerobică, fiind ulterior selectată pentru Lotul Național de Tineret din Constanța, unde a câștigat medalia de bronz pe echipe și s-a clasat pe locul patru la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria.

Anca Bucur
Anca Bucur

În anul 2005, a fost selectionată pentru Lotul Național de Seniori din București, dar chiar înainte de Campionatul European si-a rupt umărul drept și a fost nevoită să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă lungă de timp.

Anca Bucur

La sfârșitul anului 2006, a decis să se retragă din Lotul Național de Aerobic și a început să lucreze ca un instructor de fitness și aerobic.

Anca Bucur

Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, Locul doi la la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe și locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesioniști.

Anca Bucur

Citeste mai multe despre: Anca Bucur,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate