"E relaxant, dupa un an plin de munca face bine la organism" Cine sunt barbatii care cheltuiesc pana la 3000 de lei pe luna! VIDEO

StirilePROTV | acum 4 ani 5 luni
fitness

Tratamentele corporale sau anti-rid nu mai sunt doar pentru femei. Managerii clinicilor de specialitate spun ca numarul clientilor a crescut anul acesta cu 40% si au programari in egala masura pentru barbati si femei.

"Cei mai multi barbati, avand burtica sau surplus de grasime in zona abdomenului apeleaza la cooltech pentru ca e o procedura care se face o data pe luna. Barbatul nu are rabdare sa vina de 3 ori pe saptamana", spune Ana Maria Grigoras, administrator centru de infrumusetare Iasi.

Daca in cazul tratamentelor de slabit numarul femeilor il depaseste pe cel al barbatilor cand vine vorba de tratamentele antirid, majoritatea clinicilor de infrumusetare spun ca 50% dintre clienti sunt barbati.

Gabriel a descoperit relaxarea la SPA, unde a mers alaturi de sotia lui. Si a devenit client fidel."E relaxant, dupa un an plin de munca face bine la organism", spune el.

Bilantul din acest an arata ca atit femeile, cat si barbatii au venit in numar mult mai mare la clincile de infrumusetare."In anul 2014 numarul de clienti la tratamente faciale si fotoepilare a crescut cu 40%", a spus Anca Arsane, manager centru de infrumusetare.

Citeste mai mult pe Stirileprotv.ro

Citeste mai multe despre: sport, sanatate, fitness,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate