50 de ani distanta, pasiunea ramane. Cum arata Arnold Schwarzenegger si Franco Columbu la un antrenament "de fiare"

/ Flex Online | acum 2 ani 4 luni
50 de ani distanta, pasiunea ramane. Cum arata Arnold Schwarzenegger si Franco Columbu la un antrenament

Au inceput sa se antreneze impreuna acum 50 de ani, cand unul a venit din Austria, iar altul din Italia. S-au intalnit peste Ocean, in America si "s-au indragostit" unul de celalalt.

Arnold Schwarzenegger si Franco Columbu sunt doua modele nu doar atunci cand vine vorba de pasiunea pentru sport, dar si atunci cand e vorba de relatii de prietenie.

Cei doi s-au intalnit pentru prima data in 1965 si de atunci au ramas cei mai buni prieteni, cu Franco fiind chiar cavaler de onoare la nunta lui Arnie.

La cinci decenii distanta, cei doi inca iubesc sportul si se antreneaza impreuna.

"Nu iti retrai zilele de glorie, traieste ca sa iti creezi alte astfel de zile. Intotdeauna vei avea parte de noi incercari, de noi munti pe care va trebui sa-i cateri. Asa cum am avut si eu Franco. El a fost prietenul si partenerul meu acum 40 de ani si ramane prietenul si partenerul meu si astazi", a spus Arnold.

 
Franco and Arnold are... Still Hungry.

Don't RE-live your glory days - LIVE your glory days, every day. There are always new challenges, new weights to lift, new mountains to climb. Stay hungry. Like me and Franco. He was my favorite training partner 4 decades ago and he is my favorite training partner today. For the full video: https://youtu.be/i7pOvT9fQ98

Posted by Arnold Schwarzenegger on Tuesday, February 9, 2016

Citeste mai multe despre: Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate