Transformare incredibila a unuia dintre cei mai puternici oameni din lume. Cum arata Zydrunas Savickas dupa ce a dat toata grasimea jos

DeBarbati | acum 1 an 6 luni
Transformare incredibila a unuia dintre cei mai puternici oameni din lume. Cum arata Zydrunas Savickas dupa ce a dat toata grasimea jos

Zydrunas Savickas este considerat unul dintre cei mai puternici oameni care au existat vreodata. Acesta a castigatde patru ori titlul World's Strongest Man si a terminat de alte 6 ori pe locul al doilea.

Savickas are si 8 titluri Arnold Strongman Classic, precum si alte numeroase medalii si trofee.

Poreclit "Big Z", uriasul lituanian s-a facut intotdeauna remarcat prin fizicul sau de colos. Acesta obisnuia sa se prezinte la concursuri avand o greutate de circa 180 de kilograme, la cei 1.91 metri pe care ii are.

Numai ca Savickas nu mai arata deloc la fel ca inainte! Acesta a reusit o transformare incredibila in cateva luni, scapand de grasime si acumuland si mai multa masa m usculara.

"Big Z" se antreneaza la fel de "animalic", dar se pare ca a avut mult mai multa grija la dieta sa.

 

Insane transformation by @savickas_bigz

O fotografie postată de Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) pe

 

Strongman dinner #lithuanian #strongman #bigz #meat #steak #vilnius #friday #evening #dinner

O fotografie postată de Zydrunas Savickas BIG Z (@savickas_bigz) pe

Citeste mai multe despre: Zydrunas Savickas, Strongman, World's Strongest Man,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri