Transformarea senzationala a acestui culturist: anul trecut a suferit 4 operatii, acum arata de-a dreptul fenomenal

DeBarbati | acum 1 an 7 luni
Transformarea senzationala a acestui culturist: anul trecut a suferit 4 operatii, acum arata de-a dreptul fenomenal

Lazar Angelov este unul dintre cei mai cunoscuti culturisti de pe internet. Bulgarul are aproape 13 milioane de fani doar pe Facebook.

Lazar Angelov a devenit cunoscut pe internet pentru fizicul sau. De-a lungul anilor, acesta a impresionat prin transformarile sale, dar si prin forma excelenta la care a ajuns.

In 2015, bulgarul a fost insa "hartuit" de mai multe probleme de sanatate si a ajuns la "cutit". Acesta a trebuit sa se opereze la genunchi si la cot.

Perioada de recuperare a fost una destul de lunga pentru Angelov, care si-a pierdut o parte din masa musculara si a acumulat destul de multa grasime.

Din ianuarie, cand ajunsese sa cantareasca 102 kilograme, acesta a intrat insa la dieta si a revenit in sala de forta, revenind totodata si la forma de altadata.

Citeste mai multe despre: Lazar Angelov, culturism, fitness, bodybuilding,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri