Unul dintre cei mai puternici oameni din lume a ajuns in carucior cu rotile, dar e incredibil cum arata cand isi da tricoul jos. Ronnie Coleman si-a pus "solduri bionice"

Instagram | acum 2 ani 16 ore
Unul dintre cei mai puternici oameni din lume a ajuns in carucior cu rotile, dar e incredibil cum arata cand isi da tricoul jos. Ronnie Coleman si-a pus

Ronnie Coleman este unul dintre cei mai puternici oameni din lume si culturistul care detine cele mai multe statuete Mister Olympia din istorie.

Ajuns la 51 de ani, americanul are insa probleme si se vede nevoit sa treaca printr-un aspru proces de recuperare, dupa ce si-a pus solduri bionice.

Coleman a cucerit de 8 ori titlul Mister Olympia, fiind cel mai titrat culturist din istorie.

Acum, pe acesta par sa-l fi prins din urma problemele. Dupa ce a ridicat sute de kilograme la fiecare antrenament, Coleman are probleme cu unele articulatii, care s-au uzat pur si simplu.

Din acest motiv, Ronnie a trecut prin mai multe operatii, iar acum trebuie sa faca sedinte de kinetoterapie si recuperare.

Chiar si asa, Ronnie Coleman arata incredibil atunci cand renunta la tricou.

Citeste mai multe despre: Ronnie Coleman, Mister Olympia,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri