Câți ani îi dai? Ce mănâncă bărbatul care a oprit timpul în loc

DeBarbati | acum 3 luni 6 zile
Chuando Tan

Mănâncă pui și nu se culcă mai târziu de ora 23.00. Toată lumea îi dă 20 de ani, hai, cu indulgență 25, dar bărbatul acesta din Singapore are nici mai mult, nici mai puțin de 51 de ani. Cincizeci și unu!

Chuando Tan s-a născut în Singapore și în 1980 era fotomodel. În 2018 e tot fotomodel, dar și model pentru toți oamenii care vor să arate așa la 51 de ani. S-a apucat de muzică pop și s-a apucat de trăit frumos. Cariera de muzică nu merge cu quinoa și culcat la 11 seara, așa că a făcut o alegere. S-a apucat de fotografie. De care se bucură acum la 51 de ani. V-am zis că are 51 de ani?

A început să posteze poze cu el pe Instagram și oamenii au luat-o razna. Cum să arăți așa la 51 de ani? Poate e genetic, poate e aerul curat de Singapore sau poate e felul în care își trăiește viața.

Chuando Tan

Nu consumă alcool, nu fumează, dar bea multă apă. Mănâncă în fiecare dimineață 6 ouă fierte tare. Bea lapte cu avocado (nu ne întrebați ce gust are, nu știm). Face 90 de minute de sport, de trei sau patru ori pe săptămână. Mult cardio și înot. Mănâncă doar cu 5-6 ore înainte de somn.

Face doar ce îi place. “Am încercat mai multe joburi, dar m-am oprit la fotografie. E ceea ce îmi aduce satisfacție și liniște, un job stresant te consumă mult în interior și asta se va vedea și în exterior”. Nu are nicio operație estetică: “folosesc doar un gel cu care mă spăl dimineața și cremă hidratantă”.

Nu se culcă după 11 noaptea și se trezește dimineața devreme.
Ai putea să faci asta? Toată viața? Merită? Felul în care arată, na, vedem și noi, este fabulos, dar ai putea să trăiești așa? Să fii atent zi de zi cu mâncarea, cu orele de sport, cu orele de somn? Nu știm. Doar că încercăm. Să trăim CÂT mai sănătos, să mâncăm CÂT mai bun, să avem grijă CÂT de mult putem. Dar cât e de mare CÂT-ul?

Citeste mai multe despre: Chuando Tan, barbat tanar, stil de viata, viata sanatoasa,

CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Politica de Cookie | Politica Confidentialitate