"McGregor o sa fie ucis in ring! A facut cea mai mare greseala". Ce spune marele Tyson despre meciul anului Mayweather - McGregor

DeBarbati | acum 7 luni 24 zile
McGregor o sa fie ucis in ring! A facut cea mai mare greseala. Ce spune marele Tyson despre meciul anului Mayweather - McGregor

Floyd Mayweather si Conor McGregor se vor infrunta peste fix o luna.

Faimosul boxer Mike Tyson a declarat ca McGregor va fi "ucis" de Mayweather. Acesta a adaugat ca McGregor a facut o mare greseala cand a fost de acord sa bata un boxer care este neinvins in 49 de meciuri si este considerat unul dintre cei mai mare boxeri din istorie.

"McGregor va fi ucis in meciul de box. M-am infuriat pentru ca eu credeam ca vor folosi regulile de arte martiale mixte impotriva boxului, pentru ca despre asta este vorba: poate boxerul sa il bata pe tipul care face arte martiale mixte? McGregor se va pune intr-o postura in care va fi doborat pentru ca adversarul lui a facut asta toata viata de cand era bebelus. McGregor nu poate sa loveasca sau sa il apuce pe adversar asa ca nu va avea prea mari sanse", a spus Tyson.

Cel mai asteptat meci dintre Mayweather si McGregor va avea loc in Las Vegas.

Citeste mai multe despre: Floyd Mayweather, Conor McGregor, Mike Tyson,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
 
Despre cookie-uri