A transformat o banala Toyota Camry intr-un Batmobil! Cum arata acum masina

Carscoops | acum 6 luni 25 zile
Toyota Camry

Nu exista multe masini mai banale ca o Toyota Camry, generatia XV20. Nu e vorba doar de design, ci si de motor si transmisie. Totusi, un proprietar al acestui model a reusit sa iasa in evidenta.

Americanul a transformat masina lui banala intr-un veritabil Batmobil! Masina, descoperita pe Reddit, pare contruita din platic si metal, piesele fiind ulterior vandute intr-un negru mat care sa dea o senzatie mai mare de asemanare cu masinile lui Batman.

Cele mai spectaculoase sunt motoarele jet false, mini-tunul de pe masina, armele din partea frontala, toate accesoriile care fac masina sa cantareasca acum cat un SUV si sa aiba aerodinamica unui elefant.

Partea si mai spectaculoasa este insa ca auto-bat-mobilul are drept de a circula pe strazile din Statele Unite, in ciuda potentialului pericol pe care a-i zice ca-l reprezinta.

Toyota Batmobil
Toyota Batmobil
Toyota Batmobil
Toyota Batmobil

 

Citeste mai multe despre: batmobil, toyota, camry,

COMENTARII
Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.debarbati.ro acele mesaje/comentarii/opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
CELE MAI CITITE ARTICOLE
 
Despre cookie-uri